APK in Udenhout 

Bij  Vakgarage van Nunen is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage van Nunen uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Wanneer Vakgarage van Nunen geen bijzonderheden vindt, dan kan u binnen no time weer met een goedgekeurde auto het pand uitrijden. Dit betekent dat u in onze wachtruimte met een kopje thee of koffie rustig op de inspectie kan wachten. 

Er zijn weinig garages in Udenhout die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Udenhout en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

Bent u op zoek naar een transparante garage voor uw APK in Udenhout? Kom dan langs Slimstraat 78 in Udenhout (Noord-Brabant). Of neem contact op via mail info@vakgaragevannunen.nl of bel naar 013 5111437.

Wat gebeurt er met uw auto tijdens een APK bij Vakgarage van Nunen in Udenhout?

Tijdens een APK worden alle zaken nagekeken die ervoor zorgen dat u zo veilig en zo milieuvriendelijk mogelijk rondrijdt. Het gaat dus om wielen, remmen, banden, autogordels, stuurinrichting, carrosserie, uitlaatgassen, wielophanging, verlichting, uitlaat, vergrendeling, voorruit, spiegels en claxon. 

Bent u woonachtig in of nabij Udenhout en heeft uw auto een APK keuring nodig? Komt langs Vakgarage van Nunen. Wij zijn gevestigd Noord-Brabant. 

Contactgegevens

Vakgarage van Nunen
Slimstraat 78
5071 EM Udenhout

tel.: 013 5111437
mail: info@vakgaragevannunen.nl